top of page

PERSBERICHT: Lancering JULIUS Consultants

Bijgewerkt op: 27 okt. 2023


Toegankelijke nextGen groeiconsultancy speciaal ontworpen voor Nederlandse midden- en grootbedrijven.


Michel la Pierre richt JULIUS Consultants op om bedrijven te helpen sneller toekomstbestendig te worden. Door te ondersteunen met dynamische nextGen bedrijfsstrategie en business-innovatiedesign maken bedrijven juist gebruik van de kansen die de snel veranderende wereld en volatiele zakelijke omgevingen bieden.

Amsterdam, 25 oktober 2023 - JULIUS Consultants is een startup consultancybedrijf dat met een nieuwe consultancyvisie, modellen en aanpak op een vernieuwende manier opereert in de wereld van vandaag en morgen. Het is opgericht door Michel la Pierre. JULIUS Consultants ondersteunt bedrijven bij het ontwikkelen van toekomstbestendige bedrijfsgroei. Hierbij wordt de huidige snel veranderende wereld en volatiele marktomstandigheden omgezet in een kansen voor de klant. Met trots onthult Michel zijn missie:


“Bedrijven helpen aan nieuw bestaansrecht, voor Nederland, voor de huidige en nieuwe generaties zoals mijn zoon Julius, puur omdat we geloven dat bedrijven die meegroeien met de nieuwe generaties automatisch succesvol de toekomst tegemoet gaan.”

Het team van JULIUS Consultants bestaat uit de oprichter, bijgestaan door vijf freelanceconsultants en verschillende partners. De dynamische dienstverlening van JULIUS Consultants is gebaseerd op het zelf ontwikkelde nextGen-model en heeft vier pijlers; Onderzoek, Bedrijfsstrategie, Business Innovatie Ecosysteem en Business Innovatie. Klanten kunnen zelf kiezen voor afzonderlijke pijlers of een integrale aanpak.

Het samenwerkingsproces is laagdrempelig en omvat slechts 5 stappen. De eerste stap is een kosteloze quickscan met inhoudelijke kennismaking, gevolgd door een tweede stap met 3 brainstormsessies om de scope te bepalen. Dit alles om uiteindelijk door middel van een keuzemenu en samenwerking tot een succesvolle oplevering te komen. Het keuzemenu bestaat uit: pakketten + add-ons (opties) + flexibele leaseconsultant. De leaseconsultant werkt in een abonnementsvorm.

Deze nieuwe benadering van consultancy resulteert in een dynamische bedrijfsvoering met een nextGen-bedrijfsstrategie en voortdurend vernieuwende waardeproposities en klantervaringen. Dit leidt tot groei, toekomstbestendigheid en potentieel marktleiderschap.

Kortom, het onderscheidende vermogen van JULIUS Consultants:

Innovatief

JULIUS Consultants werkt vanuit de nextGeng roeivisie en biedt een innovatief nextGen model, scan en monitoring, aangevuld met een bibliotheek van transformatie-canvassen.


Toegankelijke aanpak

JULIUS Consultants hanteert een laagdrempelig 5-stappenproces en een menukaart waardoor de ondernemer de controle behoudt over de snelheid en het budget van de bedrijfsvernieuwingen en deze zelf kan vormgeven.

Continue waarde toevoegen optimaliseert cultuur

JULIUS Consultants biedt een dynamische nextGen-bedrijfsstrategie en een innovatie-ecosysteem dat voortdurend innovatieve waardeproposities met positieve klantervaringen genereert. Dit versterkt de organisatie en bevordert een cultuur die in lijn is met de huidige tijdsgeest. Hierdoor kan een bedrijf een toonaangevende positie bereiken.

Down to earth Implementatiebegeleiding:

JULIUS Consultants levert meer dan alleen bedrijfsstrategie en business innovatie; ze bieden optioneel, indien nodig, uitgebreide implementatiecapaciteit, evenals coaching voor DGA's en directie.

Business Model zonder verrassingen:

JULIUS Consultants legt de nadruk op het opbouwen van duurzame relaties. Dit houdt in dat zij investeren en het tarief afstemmen op middelgrote en grote bedrijven. Dit doen ze onder andere door middel van een aantrekkelijke 'lease consultant'-abonnementsvorm. Klanten van JULIUS Consultants weten altijd precies wat ze kunnen verwachten en behalen een ROI op hun investering.

###


Op 1 november 2023 opent JULIUS Consultants officieel haar deuren, maar is nu al beschikbaar voor bedrijven die streven naar een toekomstbestendig bedrijfsmodel en kunnen vandaag al gebruik maken van de gratis nextGen Quick Scan. Hiermee krijgen ze helder inzicht in hun huidige situatie en wat er moet gebeuren.


Boilerplate

· JULIUS Consultants

· Samen bouwen aan toekomstbestendige bedrijven

· Expert in nextGen groeiconsultancy

· Amsterdam - Start-up

· 4 pijlers, nextGen:

o Onderzoek

o Bedrijfsstrategie

o Business innovatie ecosysteem

o Business Innovatie (design)

Redactie

E-mail: info@juliusconsultants

Michel la Pierre: 06 44 309 943

Visuals: Marcel de Boer (Sensum BV – 06 54 298 356)

183 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page