top of page
Julius_253118145.jpg

nextGen webinars

JULIUS deelt kennis over het waarom en hoe
NextGen bijdraagt
aan de toekomstbestendigheid van bedrijven.

Gehost door Michel la Pierre.

Maak kennis met Michel la Pierre, een visionaire expert met een bewezen staat van dienst in het helpen van organisaties naar nieuwe hoogtes in de nieuwe wereld die voortdurend verandert. Met >25 jaar ervaring als ondernemer, consultant en vijf executive posities in vooraanstaande tech- en softwarebedrijven, heeft hij bewezen bedrijven te transformeren en nieuwe markten te veroveren.

Afkomstige uit een ondernemersfamilie heeft Michel een diepgewortelde passie voor het begeleiden van mooie Nederlandse bedrijven naar toekomstbestendigheid.

Als leiderschapscoach heeft hij vele professionals geïnspireerd en getraind, en heeft hij bijgedragen aan meer dan 50 commerciële groeiprojecten, inclusief fusies en overname advies. Zijn ondernemende visie heeft ook geleid tot de oprichting van vier succesvolle ondernemingen, wat resulteerde in twee intellectuele eigendomsverkopen en twee volledige exits.


Ontdek de nieuwe zakelijke wereld met Michel tijdens zijn boeiende 'lunch & learn' webinars. Hier deelt hij niet alleen kennis, maar nodigt je ook uit om deel te nemen aan inspirerende discussies en interactieve inzichten. Met een onwankelbaar geloof in het bouwen van een betere toekomst voor mensen en bedrijven, staat Michel te popelen om deelnemers te verwelkomen en hen te inspireren tijdens zijn webinars!

Agenda

bottom of page