top of page
Julius_253118145.jpg

Advies-spreekuur

Kosteloos adviesgesprek van 30 minuten!

Exclusief voor ondernemers en directeuren van midden en groot bedrijven.

Dank voor je aanvraag, tot snel!

Wat kun je verwachten?

Ons spreekuur is ontworpen om jou de kans te bieden kosteloos te sparren met onze ervaren consultants. Of het nu gaat om koers, strategische, tactische of operationele vraagstukken, wij zijn er om jou te helpen! 

Hoe werkt het?

1) Meld je aan en reserveer jouw plek

Elke ochtend is er spreekuur van 9:00 - 10:00 waarin we 2 mensen/bedrijven persoonlijk ondersteunen. Wil jij kosteloos je voordeel doen met waardevolle adviezen en persoonlijke aandacht, directe hulp en oplossingsgericht advies? Meld je hierboven aan met jouw e-mail-adres, wij sturen jouw een mail met een aantal timeslots. 

2) Deel je doelstellingen en uitdagingen

Jij hebt de regie en wij een luisterend oor! Wij creëren een vertrouwelijke omgeving voor open en eerlijke gesprekken en concrete oplossingen. Zodat jij kan delen waar je tegenaan loopt. Of het nu gaat om strategische vraagstukken, cultuur, groeipijnen, of innovatie-uitdagingen, deel jouw specifieke situatie tijdens ons spreekuur.

3) Ontvang kosteloos deskundig advies en samenvatting via e-mail

Ons team van experts staat klaar om met je mee te denken en maatwerk inzichten, bewustwording en waar mogelijk advies te bieden. Je krijgt altijd informatie waar je doelgericht mee vooruit kan, naast onze Teams meeting krijg je ook een beknopte samenvatting van ons gesprek.

bottom of page