top of page

Ons hart ligt bij Nederlandse 
midden en groot bedrijven!

Julius_624672726.jpg

Ons doel is om bedrijven te helpen toekomst-bestendig te worden en te blijven.

In het jaar 2000 betraden we de digitale wereld als ondernemers en directies in vooraanstaande digitale bureaus en tech-bedrijven. Onze uitgebreide ervaring met talloze nationale en internationale bedrijven heeft ons gevormd tot absolute experts op het gebied van transformaties naar de nieuwe wereld. We begrijpen hoe de wereld voortdurend veranderend en veel impact heeft op bedrijven, doelgroepen en markten, en we ervaren elke dag de cruciale rol van dynamische bedrijfsstrategieën en continue bedrijfsinnovatie om relevant te blijven.

Consultancy dienst innoveren met als doel de toekomstbestendigheid van klanten

Wat ons onderscheidt, is ons streven naar het waarborgen van hun voortbestaan en het realiseren van toekomstbestendige groei voor zowel middelgrote als grote bedrijven. Onze passie heeft ons niet alleen gedreven om onze klanten te helpen innoveren, maar ook om ons eigen vakgebied, de consultancy, te vernieuwen, Wij noemen onszelf dan ook wel een prototype consultancy.

We richten ons op bedrijfsstrategieën en voortdurende business innovatie ontwerp. Deze zijn gericht op de huidige generatie en de generaties van morgen (NextGen). We helpen bedrijven zich aan te passen aan een toekomst die reeds begonnen is!

 

Toegankelijke vernieuwingen, speciaal voor midden en groot bedrijven.

Waarom richten we ons specifiek op midden en groot bedrijven? Omdat we o.a. hebben gemerkt dat deze bedrijven het vaak uitdagend vinden om te vernieuwen terwijl ze hun dagelijkse bedrijfsvoering draaiende houden.

Terwijl het juist belangrijk is om hierin te investeren hebben we JULIUS Consultants in het leven geroepen.

Wij leveren een kwalitatieve dienst, ROI en we zijn budgetvriendelijk. Ons doel is eenvoudig: bedrijven helpen om hun toekomst veilig te stellen.

Wij zijn een prototype consultancy!

Continue vernieuwen en innoveren als vast onderdeel van de bedrijfsvoering.

Wij streven naar dynamische bedrijfskoersen, voortdurende business design en innovatie om de snelheid van marktvernieuwingen voor te blijven en aan te voeren.

 

Dit doen we voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Daarom zijn we een prototype consultancybedrijf, omdat we dagelijks onze proposities itereren. Ons doel is de beste consultancydiensten te leveren die vandaag en in de toekomst nodig zijn.

Waarde creatiemodel_02.png

Julius in cijfers

5

consultants

4

partners

2023

opgericht

3

decennia ervaring

NextGen_177912889 kopiëren.jpg
bottom of page